Požičovňa áut Rai

 

Počet ľudí ktorý si práve pozerá túto ponuku: 3
Posledná objednávka: Skoda Octavia Scout - klient zo Švajčiarska
Posledná objednávka: Škoda Octavia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Fabia - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Audi Q8 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Škoda Fabia III Combi - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mercedes Brabus G - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Superb - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Mini Cooper S - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf Variant - klient z DánskaPosledná objednávka: BMW 3 - klient z TalianskaPosledná objednávka: Mercedes A-Class - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: BMW 5 - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: Škoda Karoq - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Skoda Octavia Scout - klient zo ŠvajčiarskaPosledná objenávka: Škoda Kamiq - klient zo ŠpanielskaPosledná objednávka: Škoda Kodiaq - klient zo SlovenskaPosledná objednávka: VW Golf - klient z HolandskaPosledná objednávka: Mercedes V-Class - klient z PoľskaPosledná objednávka: Audi A4 - klient z BelgickaPosledná objednávka: Audi A5 - klient z MaďarskaPosledná objednávka: Audi RS Q8 - klient zo SlovenskaArray

6 Zaujímavých miest kam ísť na výlet v okolí Bratislavy

Malokarpatská vínna cesta

Malokarpatská vínna cesta spája hneď niekoľko výnimočných prvkov - víno, malebnú krajinu, gastronómiu regiónu medzi Bratislavou a Trnavou. Ide o pás miest a dedín, ktoré majú dlhoročnú vínnu tradíciu, z nich najznámejšie sú bývalé kráľovské mestá Modra, Pezinok a Svätý Jur. Túto výsadu si zaslúžili v 17. storočí vďaka svojej produkcii vysoko kvalitného vína, za ktorým chodili vysokopostavení ľudia a šľachtici z Viedne a Bratislavy.
 
 

Cyklotrasy v okolí Bratislavy

 

A post shared by V E R O N I K A  (@wewecapuska) on


Bratislava je síce najrušnejšie mesto, ale v okolitej krajine nájdete skvelý únik do prírody. Na svoje si prídu hlavne cyklisti, keďže v okolí Karpát a menších miest je hneď niekoľko trás, ktoré vám zaberú celé leto, kým ich všetky prebrázdite.
 
Konkrétne cyklotrasy nájdete na stránke bratislava.cyklotrasy.sk

 
 

Hrad Červený kameň

 

A post shared by Balázs Császár (@barackos) on


Aj napriek tomu, že už má niečo za sebou, Ide o jeden z najzachovanejších hradov na Slovensku. Pôvodne bol postavený v rámci obrannej siete s ďalšími hradmi až po Žilinu. Rodina Pálfyovcov ho prerobila a do konca roku 1945 slúžil na reprezentatívne účely. Dnes hrad slúži ako múzeum, v ktorom si môžete pozrieť, ako žila šlachta a meštianstvo.

 
 

Pálfyovský kaštieľ

 

A post shared by Balázs Császár (@barackos) on


Ak si urobíte cestu na sever od Bratislavy do Malaciek, urobte si ju aj na Pálfyovský kaštieľ. Hoci ešte nie je úplne celý otvorený verejnosti, príjemný čas môžete stráviť aspoň v Zámockom parku. Kaštieľ v súčasnosti patrí mestu, ktoré sa podieľa aj na jeho postupnej rekonštrukcii.

 
 

Action Park Čunovo

 

A post shared by Balázs Császár (@barackos) on


Či už chcete zažiť trochu adrenalínu s priateľmi, odviazať sa alebo niekam zájsť s rodinou, na okraji Bratislavy v Čunove nájdete pomerne nový areál  s množstvom zábavných aktivít, ktoré si môžete užiť:  lanové centrum, paintball či jazda na segwayi. Ideálne miesto pre netradičné strávenie vašich voľných chvíľ.
 
 

Kaštieľ Budmerice

 

A post shared by Balázs Császár (@barackos) on


Ak by ste autom zašli trochu ďalej od Bratislave až k Trnave, naskytne sa vám pohľad na jeden z najkrajších kaštieľov na Slovensku. Krásu mu dodáva nielen dobrá poloha uprostred anglického parku, ale aj netradičná architektúra, ktorá vznikla spojením prvkov z viacerých historických období.